Skip to content

Services

Van ontwerp tot eindproject !

Ontwerp

Voor iedere website ontwerp ik steeds een visueel voorontwerp, zodat u reeds een idee krijgt van hoe uw website er zal uitzien nog voor uw website ontworpen is. Dit doe ik door gebruik te maken van verschillende mockup’s en wireframes ontworpen in programma’s zoals Adobe Xd en balsamiq.

Huisstijl

Bij de start van elk nieuw project,  bouw ik graag een huisstijl uit. Die dan ook een perfecte match is tussen enerzijds de website en anderzijds de branding voor gadgets of reclame. Zodat alles van het bedrijf 1 geheel vormt. Hiervoor bespreken we alles van passende kleuren, lettertypes en logo’s.  Dit geheel bouwen we dan uit tot een unieke huisstijl voor uw project.

WordPress

Ontwerpen doe ik met WordPress, dankzij CMS te gebruiken kan ik gebruik maken van heel veel mogelijkheden. Eens het ontwerp tot stand is gekomen, kan u als klant ook een aantal zaken gaan aanpassen bv. een aanbieding van de week, zo kan u zelf uw website continue up to date houden

Animatie

Ook kunnen er kleine animaties toegevoegd worden aan de website. Waardoor de website een dynamische look heeft en zeer uniek is. Dit kan gaan van banners tot buttons. Wat de vraag ook is , wij kijken wat mogelijk is.

awesome

Interesse in Webphilosophy?