Skip to content

Hoe alles tot stand kwam ?

Mijn roeping om websites te ontwerpen begon met een job in de ICT sector, en een hobby aan de kunstacademie. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik mijn passie ontdekt heb. Na deze ontdekking ben ik mij verder gaan verdiepen in het gebruik van complementaire kleuren, lay-outs, verschillende lettertypes, design, … kortom alles wat met webdesign te maken heeft.

Na een lange weg te bewandelen van zowel zelfstudie als verschillende opleidingen te volgen is eens te meer duidelijk geworden dat ik hierin mijn heb verloren.
Uiteraard blijf ik dagelijks bijleren om mee te zijn met de laatste nieuwe ontwikkelingen en trends.

Vindt u in mijn stijl van ontwerpen uw projecten terug, of bent u nieuwsgierig naar welke ideeën ik heb om voor uw project iets moois te gaan creëren? Neem dan gerust een kijkje op mijn portfolio. 
Aarzel ook zeker niet om met mij contact op te nemen.

Enkele klanten aan het woord

toni roomsWit

Persoonlijk vond ik het een aangename, zeer vlotte samenwerking. Met precisie en grote aandacht voor wat de klant wenst! De nieuwe huisstijl en het nieuwe logo had ik zelf niet aan gedacht voor de vernieuwde zaak, maar dankzij de goede communicatie is alles tot 1 mooi geheel ineen gevloeid.

Toni Rooms
Zaakvoerder Kinesitherapie Rooms
yoran

Nadat ik Yasmina volledig carte blanche had gegeven, was ik versteld van het resultaat. De stijl van de nieuwe site sluit naadloos aan bij de nieuwe zaak. Topper !

Yoran Van Camp
Zaakvoerder Yoran-Hairdesign
lieve gobeynOK2

Na een aantal keer samen te zitten en de nodige aanpassingen door te voeren is de nieuwe website tot stand gekomen. Het verschil tussen oud en nieuw is gigantisch. Super tevreden over de professionele aanpak!

Lieve Gobeyn
Founder Voetcenter Podologie